top of page

Een bijzonder afscheid

In deze emotionele tijden, waarin afscheid nemen van een dierbare centraal staat, begrijpen wij het belang van een persoonlijke en respectvolle benadering van uitvaart styling en bloemwerk. Bij ons staat uw wens voor een bijzonder afscheid dat precies past bij wat jullie voor ogen hebben, voorop. We bieden bloemcreaties die verder gaan dan het standaard assortiment van de bloemiste. Onze ontwerpen zijn uniek en speciaal voor u op maat gemaakt, om zo een laatste eerbetoon aan uw dierbare te kunnen geven dat net zo bijzonder is als zij waren.

Of u nu droomt van een rouwceremonie in de open lucht, tegen de achtergrond van een serene natuurlijke schoonheid, of een ander uniek idee heeft om afscheid te nemen, wij staan klaar om u hierin te ondersteunen en te begeleiden. Het organiseren van een uitvaart komt vaak neer op het maken van veel beslissingen in een korte tijd. Wij nemen graag een deel van deze last van uw schouders door u te helpen met de styling en het bloemwerk, zodat u zich kunt richten op het afscheid nemen.

Onze service is ontworpen om u volledige gemoedsrust te bieden.

 

Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus op elk gewenst moment kunt u ons bellen om uw wensen en ideeën te bespreken. Het is onze prioriteit om elk aspect van de uitvaart styling en bloemwerk zorgvuldig en met groot respect voor uw wensen en die van de overledene te behandelen.

07C182A7-E8C3-4CD5-9B90-97A6DA07FF7F_edited.jpg
bottom of page