top of page

Mandy & Tim

Havezate Den Alerdinck, Den Alerdinckweg, Laag Zuthem, Nederland

Wit, beige, taupe

Mandy wist precies wat zij wou en had dan ook al haar pintrest plaatjes klaar liggen, toen ze bij ons binnen stapte. Ze wou een droom bruiloft en die kreeg ze. Een waar sprookje op het prachtige havezate den Alerdinck.

LIEVE WOORDEN

"Als ceremoniemeester van mijn schoonzusje en zwager ben ik van begin tot eind betrokken geweest met alles rondom de bruiloft. Zo dus ook met dit fantastische bedrijf! Al vanaf de eerste ontmoeting voelde alles zo goed. Mijn schoonzusje heeft in woorden een beeld geschept en Á la Noah is bezig gegaan om een moodbord te maken met een voorbeeld hoe hun dachten dat het eruit zou moeten zien....
In één woord WAUW! Alsof ze in het hoofd van iemand kon kijken en alles zo eruit heeft geplukt. Vanaf dat moment voelde het ook zo goed en vertrouwd. De hele weg naar de bruiloft toe is er ook zo'n fijne communicatie geweest, niks was te gek alles was mogelijk of er werden ideeën aangevuld.

Gister was dan eindelijk de dag! Hoe zou alles eruit zien? Gaat alles goed? Wat nou als...? Maar wow, het was nog mooier dan het bruidspaar zich kon voorstellen. Alles was tot in de puntjes geregeld. Ik als ceremoniemeester kon de hele dag bij het team Á la Noah terecht en niet alleen voor styling vragen maar ook voor hulp. Zonder jullie had ik dit zeker niet gered. Nogmaals 1000 maal dank!

Mocht je een bruiloft, kinderfeestje of wat dan ook willen organiseren, hier ben je in goede handen. Het team Á la Noah is zo goed en liefdevol op elkaar ingespeeld, het is alsof het ook gewoon geen vreemden voor je zijn. Ik raad dit bedrijf dan ook iedereen aan."

bottom of page